Sprittsprångande galen västerbottning med både händer, fötter och arsle på jorden, ibland. Roar mig mest med att kladda ner en massa papper, lyssna på musik, påta på i garaget, umgås med folk som förgyller vardagen med sin närvaro och allmänt bara lever!

2014-05-09

Publicerad 2014-05-09 13:14:39 i Allmänt,

Har så mycket jag faktiskt skulle kunna skriva om men, samtidigt så vill jag inte dela med mig av allt heller. Jag är lite old school och ser det bra mycket roligare att berätta saker för folk irl utan att behöva höra "jo jag såg det på facebook" eller "ja bla bla sa att hon läst det på instagram"...så.. 
 
Varför har jag en blogg..? Antar att det är för att jag gillar det här med quotes och härliga bilder, som någon okänd människa lagt ner hjärta och själ i, och att dela med mig av lite musik nu och då.
 
Eller så är det att jag kanske gillar stämningen bara, läser jag andras bloggar blir jag så himla stämningsfull och inspirerad av deras upplägg och tänker att jag ska banne mig göra något skit coolt med massa musik och häftiga kamera vinklar..men det slutar med att jag sitter och tänker på det jag skriver just nu..det kanske inte är något för mig det här. 
 
Ärsch, jag gillar att läsa...TITTA på bloggar med mycket bilder och musik så jag kanske kör på den jag med. Någon qoute nu och då som jag hittat på google och lite musik videos..blir braa!
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela