Sprittsprångande galen västerbottning med både händer, fötter och arsle på jorden, ibland. Roar mig mest med att kladda ner en massa papper, lyssna på musik, påta på i garaget, umgås med folk som förgyller vardagen med sin närvaro och allmänt bara lever!

20/9 -13

Publicerad 2013-09-20 14:23:31 i Allmänt,

 
Jag känner mig bara..väldigt glad, nästan lycklig. Jag vet inte vad det är som gör det men..just nu känns det bara så himla fint trots små motgångar. Men det hör ju till livet. Jag testade på jobbet härom dagen "smile and the world will smile back at you", det funkar..utan tvekan. Jag låter som världens flumm, men fan det skiter jag i. Mera glädje åt folket! :) 
 
 
 
 

2/9 -13

Publicerad 2013-09-02 18:48:00 i Allmänt,

 
Hösten kommer smygandes, jag är lite mer av en höst/vinter människa av mig så jag ser fram emot det en hel del! Få vara ut på kyliga prommenader, tända ljus, alla färger som gör en helt lyrisk men ändå så lugn inombords. Man känner sig bara mysig i hela kroppen. Sen nu när det kommit in en fyrbent hårig liten varelse i mitt liv så känns allt med hösten och vintern bara ännu roligare. 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela